Categories Menu

Termelői piacok

Egyesületünk és a helyi piaci árusok kezdeményezésére a SZIKKE sikeres pályázata után 2018. óta szervezzük a helyi termelői piacokat. 2018-ban a vasárnaponkénti Horányi Piacokkal indultunk, ez 2019-ben a szombati Monostori Piacokkal bővült. A piacokon külön tematikus foglalkozásokat szervezünk (kézműveskedések, bemutatók) és elindítottunk egy piaci garázsvásár-sorozatot is „Lecsófalvi Motyóbörze” címmel, minden hónap első vasárnapján.

A Monostori Piac az egyik termelői piac Szigetmonostoron. Nyitva minden szombaton 8.00-12.00 között, címe: Szigetmonostor, Szabadság tér. Helyi kistermelők, őstermelők portékái: zöldség, gyümölcs, sajt és tejtermék, kézműves sütemény, méz.

Monostori Piac, Termelői Piac, Szigetmonostor

Monostori Piac – minden szombaton, Szigetmonostoron

 

A Horányi Piac a másik termelői piac Szigetmonostoron. Nyitva minden vasárnap 9.00-12.00 között, címe: Szigetmonostor-Horány, Piac tér. Helyi és térségi kistermelők, őstermelők és kézművesek portékái: zöldség, gyümölcs, sajt és tejtermék, kézműves sütemény, méz, hentesáru, chutney-k, BBQ-szószok, szappan, kötött termékek.

horányi piac, termelői piac, szigetmonostor

Horányi Piac minden vasárnap 9-12 óra között